sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Leopardi-kuvio, leopardi-kuosi

Leopardikuvioinen huivi Lontoosta joulukuussa 2013 10£ 3 kpl: vihreä, turkoosi ja pinkki. ei tarvitse olla kovin tärähtänyt käyttääkseen leopardi-kuosia. ja miksi ei saisi pukeutua kuin joulukuusi? kävin katsomassa Liberacen.... 
        Leopardi-kuvio, leopardi-kuosi: Oli kyseessä sitten amurin leopardin kuviot tai lumileopardin - olen rakastanut kumpiakin, vuosikymmenien ajan. 70-luvulla oli jopa leopardi-bikinit, mutta laitoin ne lampunvarjostimeksi, josta olisi voinut tulla leopardikuvioita seinille, mutta ne kärähtivät. Varsinaista varjoteatteria, harhakuvien sarjaa, Phantasmagoriaaa. Olen aina pitänyt tuosta amurin leopardin hiekan, sahramin, suklaan ja lakritsan väriyhdistelmästä.. Omistan useamman itsetehdyn ja myös ostetun leopardimekon, ja -paitapuseron, vanhimmat ovat 1960-1970-luvuilta, ja keinokuituisia, hyvin keinokuituisia! Kuumia! Onneksi ne säilyvät kun koit eivät diggaa tuhota keinokuitua. Suosittelen kaikille - ei enää koimyrkkyä kuten aku ankoissa, vaan seetripuu-palloja, joita myydän useissa kaupoissa. Jokainen omaistaa ainakin yhdet villasukat. Kansakunta kaipaa teryleeniä? On minulla aivan hirvittävät teryleenihousut 70-luvulta, samoin ahdistava aamutakki - kaikki suklaanruskeita. Rakastan myös jaguaareja, oselotteja ja jaguarandeja ja kaikkia viidakon kissoja. Sääli, ettei enää saa tehdä kuten Pentti Saarikoski ja ottaa villipetoa suomalaiseen kotiin ;)
        Huvittavaa on seurata kuinka aina leopardit, pantterit ja muut eläinkuosit nostetaan trendeiksi. Niistähän minä en välitä. Ylimmässä kuvassa itse tehty pantterimekko 1990-luvulta, käy hyvin pitsipuseron jumalattomine röyhelöineen kanssa, rannerenkaita, ja paljon ja mustat kynnet.

eilen ostin ihanan lumileopardi-sadetakin, sataisipa kesällä joka päivänä!

keinokuituinen leopardipusero 1980-luvulta, kaitafilmiprojektorin kimpussa. Luultavasti polystyreeniä - John Waters -tyyliin ;)


keinokarvainen leopardi-hattu Seppälästä, 2013, noin 4 €.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti