perjantai 10. tammikuuta 2014

Pinkkiä piikkilankaa? Kirsikan sävy


Pinkkiä piikkilankaa? Vaaleanpunainen eli Kirsikan sävy on niin makea, aseista riisuva. Samalla se on alentava, hellanlettas, huonompi kuin poikapuolisen perijän vaaleansininen. Se on niin Miina Äkkijyrkän kuin Barbara Cartlandin väkevä väri..  Se on Mary Shelleyn klassikkoromaanin Frankenstein - uusi Prometheus kannen väri - vastakohtanaan myrkynvihreä.

     Kuinka monta sävyä voi pinkissä olla? Tässä kuvassa minulla on kirsikan väriset kuultavat verhot, vaaleanpunaiset kynttlät kynttelikössä, ja pinkin värinen venetsian kynttilä... Läpikuultavissa kirsikka-verhoissa tuntee olevansa kuin limsapullon sisällä.. Se liittyy haaveisiin, keijukaisiin, yksisarvisiin ja muihin makeisiin juttuihin, Hello Kittyyn ja jopa Muumeihin...

Minulle piikki on lihassa - Barbied Wire - Pinkkiä piikkilankaa on selkeää, sadomasokistista jatkoa Barb Wirelle, jossa legendaarinen Udo Kier näytteli, mutta ei se pelasta. Pinkki - naiseuden rajoitus. Kehon liiallinen muokkaus - vain miellyttääksen ukkoja. Käsittämätöntä. The bitch is sleeping on pinkki-karvainen silmälappu, humoristinen ja julistava unimaski ;) Vaaleanpunaisessa tyynyssä on tietenkin onnea tuottavia lohikäärmeitä.. Ja Roosa nauha / Pink Ribbon: " Mahtavaa! 30 000 Roosaa nauhaa on myyty! Sen kunniaksi APOCALYPTICA tekee ensimmäistä kertaa sen mitä heiltä keikoilla aina pyydetään, eli SOITTAA PARANOIDIN.  " Mukava tietää, että yleisö saa mitä haluaa ;)
     Kiinalaisessa ravintolassa on häivähdys kirsikkaa... Vaaleanpunainen voi olla myös tyylikäs. Kalpea pinkki? Kylmä pinkki? Vanha roosa karamellinväri? Joan Jettin pinkki pleiseri on klassikko. Pink on hyvin punk. Minulla on pinkkiä peruukkia, maihinnousukenkää, minikannettavaa, lounaslaatikkoa, kimaltelevaa keinuheppaa ja vuorikaurista, cd-koteloa, mutta myös muita värejä.  Minulla on vielä pinkki muovikassi: ihana levykauppa House of Kicks, värit pinkki ja musta, kuten Joan Jett ja punk.










mustalaiströijan pitää olla pinkki, ja ruusun vihreä ja kultainen ;)


Omakuvia Halloween pop-taide:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti