sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Suomalaiset kaipaavat 1980-luvulleMinullekkin 1980-luku oli ihanata, vapaata aikaa. Silloin julkaistiin parhaimmat albumit, kuten Burning from the Inside, Fallen Angels, Moottoritie on kuuma,ja elokuvat, kuten Gothic, Blade Runner, Amadeus, esiteltiin kyberpunk, ja kaikki oli aivan mahtavaa. Tämä mustavalkoinen kuva minusta ylläni hieno Hanoi Rocks -paita, paikatut farkut, jotka ovat oikeasti rikki, Andy Warhol -silmälasit, digitaalikello ja hissivalaisin. Minulla on valkaistut (keltaistut?) postpunk-hiukset. Tapetit seinillä olivat joka seinällä samanlaiset - ei niin kuin nykyään tällä vuosituhannella kun vain yhdellä seinällä saa olla tapetit. Inhoan valkeita huoneistoja. Erityisen paljon inhoan kun ihana puu peitetään hirveällä valkoisella maalilla, phtyi olkoon.   
  
" Kysely: Suomalaiset kaipaavat takaisin 1980-luvulle,  Suomalaiset pitävät 1980-lukua vuosikymmenenä, jolloin elämä on ollut Suomessa parhaimmillaan, kertoo Yle Uutisten kysely. UUTISET Kotimaa 29.12.2013 klo 15:32 | päivitetty 29.12.2013 klo 17:22 "   linkissä

ja tuubissa: parhaimmistoa 1980-luvulta: aivan 1980-luvun alusti Joy Division aloitti synkän post-punkin. Burning from the Inside on parhaimpia levyjä, alokuva-mainen, pakanallinen, Antonin Artaud. Ja tietysti kauden hitti: I love rock´n roll. Sitä on vaikea pistää paremmaksi. Au!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti