tiistai 5. marraskuuta 2013

Kaasunaamari: Ei se ihmisestä natsia tee jos panee kaasunaamari päässä

Weimarin aika, Kolmen pennin ooppera, Kurt Weill, Lotte Lenya ennen Bond-tyttönä olemista. Tai bond villain ;) Uusin kaasunaamio-kohtaus elokuvassa oli erinomaisessa elokuvassa Take Shelter. Kuinka hirveän kallis hankinta kaasunaamari on! Eikä koskaan ole muita naamareita kuin ihmisille. Aikuisille. Minun naamarini maksoi kaksi euroa korkeintaan.


Pahan pojan prototyyppiä ken pelkäisi, pelkäisi, lal lal lal laa
Pahan pojan, roiston ja kulkurin prototyyppi arkkityyppi, arkkivihollinen [van Helsing - Dracula]- sadomasokistisissa roolileikeissä toistuva sadisti-hahmo voi olla natsin univormuun pukeutunut ylipaha - se on rooli, ylipahan pelottava ilmentymä, vaikkei tämä tietystikään mitenkään sympatiseeraa natsismia. Rock -skene käyttää hyväkseen sekä hakaristiä johon Sex Pistolsien Sid Vicious tykkäsi pukeutua - se oli punkin ylimielinen asenne, provokaatio, jossa mikä tahansa on mahdollista. Iggy Popin edellinen bändi legendaarinen The Stooges jossa Ashetonin poika tykkäsi pukeutua ss -univormuun, samoin The Whon täysin sekopää rumpali Keith Moon, ja nykyään mm Marilyn Manson, ja
Lemmy, ja aikoinaan Siouxiee käytti hakaristiä taiteessaan. Stooges kuulostaa siltä, miltä Vietnamissa näytti, ja miltä tuore napalmi tuntuu kädessä.. Tässä [provo]soiva kuva Ron Ashetonista ja Iggy Popista:
Night Porter, eräs lempielokuvistani, vähintäänkin ristiriitaisista, ja moniselitteisistä.. Mies ja nainen, vapaus ja sorto, sado ja maso, me ja muut, tämä hetki ja historia...

Siouxsie:
 
Siouxsie and the Banshees - Captain Scarlet
Natsit natsit lauloi Pelle ja rinnasti mm öky-yritysten johtajat natsijohtajiksi  - tämä tietenkin pitää paikkaansa.
Jossain lehdessä oli kuva nuoresta japanilaisesta tytöstä jolla oli suuri ja värikäs hakaristi t-paita ja haastattelija kysyi miksi sinulla on tuo päällä, ja tiedätkö mitä se tarkoittaa? Tyttö ei tiennyt. Onko se oikeata punkkia? Nihilismiä? Jossa millään ei ole väliä? Vaiko sitä, että ostetaan halvasta ja mauttomasta t-paita jonka merkityksestä ei tiedetä mitä, ja johon ei edes jakseta perehtyä koska naurettavien trendien perässä hyppyytellään.

Viv & Keith:

and the Freak in gas mask...Alan Cumming, näytelmä Bent, Cabaret, Kolmen pennin ooppera, Kurt weill, Lotte Lenya - suosikkibondtyttöni ;), Nina Hagen, Weimarin aika, Weimarin tasavalta, vapaus, Berliini, Christopher Isherwood , 1920-luku, 1930-luku, kuka sammutti valot, Claire Waldoff, Ute Lemper,Katso vaikka Alan Cumming: Bent linkistäni http://staalonmatkaploki.blogspot.fi/2013/04/sateisena-paivana-matineassa-ihana-alan.html . Rainahamsterin leffaruutu sivullani http://rainaruudukko.blogspot.fi/2013/04/frankensteins-army-eilen.html kirjoitin ihanasta Frankenstein´s Army elokuvasta.

Ja Rainahamsterin leffaruutu sivullani Iron Sky, ja Laibach linkissäni  . Ja Poika raidallisessa pyjamassa linkissäni . Ja War of the Dead linkissäni . Ja Zombienatsit: Frankenstein´s Army linkissäni . Ja Zombienatsit: Iron Sky linkissäni . Ja Zombienatsit: Dead Snow ja Shock Waves linkissäni . Ja Kunniattomat paskiaiset linkissäni .Tänään 27.04.2013 tv:ssä kiitelty Lemmy-dokumentti: Mesta.net:
" Teema esittää tänään Motörheadin keulakuvasta Lemmystä (s.1945) kertovan pitkän dokumenttielokuvan. Ennen dokumenttia nähtäväsasä Rockin klassikkolevyt -sarjassa pureudutaan Ace of Spades -albumin syntyyn. Greg Olliverin ja Wes Orshoskin ohjaama dokumentti Lemmy (2010) kertoo raskaan rockin tervaskannosta Lemmy Kilmisteristä, joka tunnetaan etenkin Motörhead-bändin raisuna keulamiehenä. Dokumentissa kerrotaan muun muassa, kuinka Lemmy tapasi yllättäen oman poikansa ensi kertaa. Kamera vie myös kierrokselle Lemmyn kotiin, joka pursuaa muisto- ja keräilyesineitä. Hänet tunnetaan sotahistorian ja natsiesineistön keräilijänä, mutta natsisyytökset hän kiistää jyrkästi. "

Natsimiehityksestä kertova museo paloi Kööpenhaminassa - Kaleva.fi  Kevelan sivuilla kerrotaan kuinka natsimuseo paloi Köpiksessä, ja Staalo lisää, jos muesoaateisto olisi tuhoutunut niin Lemmyltä olisi saanut aarteita joilla täyttää museota..... Linkissä  .


K
eith Moon - vähintäänki värikäs ja räjähtävä persoona.. suomenkiel. wikissä : " Luonteeltaan Moon oli villi ja omalaatuinen keppostelija. Hän koetteli yhtyeensä jäsenten ja suuren yleisön hermoja kuuluisilla tempauksillaan, joista pahamaineisimpia oli lontoolaiseen juutalaisravintolaan marssiminen natsiunivormussa. Moonin riehaannuttua The Who poistettiin usein hotelleista. Jälkikäteen on päätelty, että hyvin todennäköisesti Keith Moon sairasti tarkkaavaisuus- ja ylivilkkaushäiriötä eli ADHD:ta. " natsit ovat niin helppoja kohteita - nyt: Mutta kuka keksi ensimmäisenä hammasharja-viikset imagoonsa ;)
Ron Mael / Sparks... ja natsi-spuuf alkaa elämään ihan omaa tietään tuubissa kommenteissa: "Stop it, or Auschwitz my computer off. " " Okay guys these nazi jokes are hitlerious, but they are getting out of mein kampfort zone. These jokes must gestapo now! Am I reich? Or must these jokes go fuhrer? " Minä ehdin nähsä Ron Ashetonin vielä Tampereella Ja Lontoossa. Ron Asheton wikissä tsekk linkit . Ennen meillä oli hitlerjugend, nyt meillä on Turbojugend: Hank von Helveten aikoo näillä armeijoillaan valloittaa jonkun valtion kaltaisen kuten Lichensteinin - tietenkin saksankielisellä viideolla.. Ihanainen peikkopoika ja Saksikäsi-Edwardin esikuva Blixa Bargeld laulaa, että huominen kuuluu Cabaret elokuvasta alkup. laulu. Night Porter,
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti