tiistai 21. toukokuuta 2013

Stetsoni sopii joka päähän ja säähän

Stetsoni sopii joka päähän ja säähän.. Tässä Seppälän narusta tehty musta stetsoni, maksoi 0,50€. Taidan omistaa niitä kaksi. Kumpikin huvikäyttöön. Stetsoni on upea festarihattu. Mielessä soi typerä kasari-renkutus You hate me and my stetson hat. Muuten mukiin menevältä kokoelmakasetilta. Esittäjä oli, ja on Hande Nurmio, mutta enklanniksi. Apropoo, aivan ihana Jason and the Scorchers orkan laulaja veti taannoin vuonna 2005 provinssissa soolona kultalamee-puvussa mahtikeikan, todella intiimin, ja hauskan ja kertoi kuinka suomessa voi ajaa polkupyörällä alasti ylösalasin joikaten, niin kukaan ei kiinnitä huomiota, mutta jos laitat stetsonin päähän, niin pitävät sinua outona.
Hanoi Rocks: Desperados, lyriikoista: " We are the desperados , We brought the death to El Dorado We are the desperados, We're like tornadoes. This town won't ever rise up again, And you'll never see us again " . En muistanutkaan, että tämä oli näin splatter. Hanoi Rocks: No Law Or Order kertoo myös mielestäni villistä bändistä eikö villistä lännestä! Vaikka kyse on reaganin ajasta, ei siis elokuvissa vaan presedenttinä bu-ah-hah... Mutta nainen ja stetsonit... Madonnalla, tietysti, ja sai aikaan uuden cowboy/grunge-villityksen ruutupaidat/flanellipaidat ja stetson - kimalteella tai ilman. Ja tietysti film noirin ja länkkäreiden femme fatalet: Barbara Stanwyck, Jane Russell...
Minä itse lopetin madonnasta tykkäämisen kun Madonna meni naimisiin Sean Pennin kanssa ;) Yksi lemppariohjaajistani on Sam Raimi. Ja länkkärissä Nopeat ja kuolleet  IMDb:ssä on päähenkilönä Sharon Stone, jonka stetsonikuvat IMDB:ssä. Sharon Stone on kyllä über-nainen, jotain Man Rayn ja Leni Riefenstahlin välimaastosta. Sharon tuli välittömästi mieleeni kun katselin kuinka Paul Verhoeven odotti pääsyä lavalle ja katsoi suoraan - silmiini ;) tämä on onnistunein omakuvani vuosiin, aivan päätön.

bandiitto Romaniasta, aseinaan valkosipulit, ei panosvyö...lisää ylpeitä Stetsonien kantajia: Nicky Hopkins, 1991.


Nicky Hopkins, Andy McCoy, 1991.


lisää poikia ja stetsoneita rockn´roll pictures kuviani linkissä
Sharon Stone -THE QUICK AND THE DEAD Barbara Stanwyck Barbara Stanwyck ja tietysti - Disneyland After Dark - kaikkein paras cow-punk... ;) Judge Bean Jr. & The Jury - You Hate Me And My Stetson Hat (Johanna, 1981) Tuomari Nurmio . Judge Bean Jr. & The Juryn vuonna 1981 julkaistun harvinaisen 7" sinkun a-puoli. Säv. & san. Judge Bean Jr. ..Jason & the Scorchers - White Lies . ja tietysti - James Dean. Tarantino luo fetisististä villiä länttä ja uuden ajan samuraita uudelleen - mm Parksin perhettä käyttäen. ja messevää Michael Madseniä, myös. Andy McCoy, Nicky Hopkins, Dave Lindholm - 05 - Nicky's Rumble - Tampereen Yo-TaLo 111291 .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti