tiistai 10. maaliskuuta 2015

Kevätkengät: maiharit: kukkaisvaltaa

Maihinnousukengät, kangasta ja flower poweria! Tuorein George Gentlyn tutkimukset dekkarisarjan jakso nosti ilmaan ensin huumoria: nuori kloppi poliisi Bacchus (joka ei edes tiedä mitäå nimensä tarkoittaa) ei tunnista Che Guevaraa! Vaan luulee tämän valokuvaa opiskelijatytön boyeffendiksi... Mutta asiaan päästään: eletään 60-lukua, ja yliopistolaiset osoittavat mieltään ydinvoimaa vastaan. Poliisi ei ajattele mitää, paitsi herra Gently on vanha kettu ja harvinainen - hänellä ei ole ennakkoluuloja. Eletään make love not war - kun rakastelet niin et tee silloin pommeja. Vapaa rakkaus johti tietenkin siihen, että nainen ei saa laillista aborttia vaan joutuu jättämään koulun kesken ja hylkäämään koko uranssa ja elämänsä ja palaamaan samaan paskaan kuin äitinsä.
         Jokaisella naisella on oikeus omaan kehoonsa ja oikeus ja velvollisuus saada ehkäisyvälineitä - sanoi siihen mikä tahansa lapsellinen miesten keksimä uskonto. Piste.

     Maihinnouskengät ovat aina asenne: Katso Caitlin Moran ja Kathleen Hanna: Älykäs, luova, rohkea, oma itsensä Seuraa käyttäjän Jemina taulua Caitlin Moran Pinterestissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti